Arno

Destemmer мотор опремен со центрифугална пумпа за пренос на ширата во резервоарот за ферментација. Кај сите модели корпата и центрифугалната пумпа се направени од нерѓосувачки челик. Машината целосно се отвора за неколку секунди и овозможува извршување на операциите на одржување и чистење на едноставен и брз начин.

 

Карактеристики на ARNO:

 

Капацитет 2000 kg/h
Електричен мотор од 2 HP со кондензатор за стартување
Центрифугална пумпа од нерѓосувачки челик
Кошница од нерѓосувачки челик
Заштитни штитници од нерѓосувачки челик

Categories: ,
Shopping Cart