Ciler

Мобилните разладни уреди се дизајнирани како целоски разладни уреди прилагодени за едноставно и брзо спојување со резервоарите.

Овие уреди иммат во себе интегриран резервоар за гликол, пумпа и автоматика за дигитално управување.

Categories: ,
Shopping Cart