Dopolnitelna oprema za melacka

Овој додаток е дизајниран да има силно држење на секоја машина на која е монтирана, спречувајќи незгоди предизвикани од движењето на машината. Погоден за дестемери, дестонери и дестонери, а особено се препорачува за електричните верзии.

Categories: ,
Shopping Cart