Elektricna pumpa G20

Најмалата од нашите транспортни пумпи, таа е двонасочна и самовшмукувачка, а нејзините фитинзи имаат дијаметар од 20 mm. Висококвалитетното месинг работно коло ја дава функцијата на самовшмукување. Погоден е за чисти течности во енологијата, земјоделството, наутичката наука и градинарството, но не може да се користи за масло и пиво. Течноста за пренос мора да биде чиста; во спротивно, можете да користите цврсто мрежест филтер поставен на цевката за аспирација. Пред да започнете, подобро е да ставите малку течност во работното коло. G20 може да пумпа во двете сетила, а саканата насока се избира благодарение на копче за двојна функција.

Categories: ,
Shopping Cart