Elektricna pumpa G25

G25 е транспортна пумпа со самовшмукување со двојна насока, а нејзините фитинзи имаат дијаметар од 25 mm. Благодарение на висококвалитетното месингно работно коло има функционалност за самовшмукување. Погоден е за чисти течности во енологија, земјоделство, наутика и градинарство, но не може да се користи за масло и пиво. Ако течноста за пренесување не е чиста, можете да монтирате мал мрежен филтер на цевката за аспирација. Пред да започнете, подобро е да ставите малку течност во работното коло. G25 може да пумпа во двете насоки благодарение на двојното функционално копче.

Categories: ,
Shopping Cart