ENO 15

Дробилка-дестемер со завртка во бункер. Достапно со алуминиумски ролери (стандардни), најлонски или гумени прехранбени производи. Поддршката за валјаци овозможува прилагодување на притискањето и обезбедува интегритет од преминувањето на сите цврсти делови. Достапен е целосно од нерѓосувачки челик. На барање е достапен во врежана завршница. Корпата е од нерѓосувачки челик кај сите модели.

 

Опрема:

 

Капацитет 1600-1800 kg/h
Мотор од 1 КС
Кошница од нерѓосувачки челик
Должина на самоприлагодлив валјак 220 mm
Заштити од нерѓосувачки челик

Categories: ,
Shopping Cart