Eno 3

Рачна дробилка-дестемер со валјак со наклонет бункер и мешалка. Достапно со алуминиумски ролери (стандардни), најлонски или гумени прехранбени производи. Поддршката за валјаци овозможува прилагодување на притискањето и обезбедува интегритет од преминувањето на сите цврсти делови. Достапно во следните верзии: во матено железо; само со бункер и агитатор од нерѓосувачки челик; целосно од нерѓосувачки челик. Корпата е од нерѓосувачки челик кај сите модели. За ракување, машината мора да се инсталира над држачот на Enoitalia или на врвот на собирен слив.

 

Опрема:

 

Кошница од нерѓосувачки челик
Пренос на замаец
Заштити од матено железо или од нерѓосувачки челик.

Categories: ,
Shopping Cart