Filter VIRGILIO 20 plate

Изработено од не’рѓосувачки челик AISI 304, филтер плочи во храна PPA големина 20×20.
Достапно во верзија на количка на тркала.
Опрема: пумпа сертифицирана за употреба во храна, достапна во верзијата

Центрифуга со тело и работно коло од не’рѓосувачки челик;
Волуметриски со гумен коло и тело од нерѓосувачки челик;
Прилагодување манометар; Вентили од нерѓосувачки челик.

Categories: ,
Shopping Cart