Krunska zatvaracka

Модел на Grifo, кој е погоден и за професионална и за непрофесионална употреба, направен за флаширање вино, пиво, сок и друго. Висината е прилагодлива благодарение на рачката за да се олесни затворањето на секој вид шише, од малите за сокови до долгите за вина. Коркерот може да се прицврсти на шанкот. Овозможува без напор да ги постигнете најдобрите резултати со специјалните механизми и запчаници, опремени со черупка за капачиња на коронките со дијаметар од 26/29 mm со магнети за фиксирање на капачето.

Categories: ,
Shopping Cart