Krunska zatvaracka

Структурата, која е достапна во различни бои, е изработена од најлон, додека нацртаната и основата се изградени во обработен челик. Коркерот можете да го поправите на шанкот. Висината е прилагодлива благодарение на лост за да се направи побрз и полесен затворач на секаков вид шише (пиво, вино, сок и друго). Обезбеден со черупка за капачето на круната со дијаметар од 26/29 cm со магнети за безбедно фиксирање на капачето.

Categories: ,
Shopping Cart