Melacka za ovosje

Моќниот мотор поставен на мелницата AM1 овозможува брзо распарчување на овошјето без јадро, како што се јаболка и круши.
Понатамошното пресување резултира со сокови, сидери, дестилати и многу повеќе. Мелницата за овошје AM1 е направена од висококвалитетни материјали: бункерот, транспортерот и држачот се од полипропилен, додека ротирачките ножеви се од не’рѓосувачки челик. Практичен и функционален, горниот дел лесно се отстранува за брзо чистење. Овошјето во бункерот за инка се спушта до основата, каде што плодот се дроби со ротирачките ножеви со кои работи електричниот мотор, а потоа се исфрла од транспортерот.
Нејзиното часовно производство се движи од 800 до 1000 kg/H.

Categories: ,
Shopping Cart