Pnevmatska presa

Пневматските преси се изработат со пресување на грозје (цело зрно грозје, сомелено
или ферментирано).
Се изработат две типа на пневматски преси:

– PS 1 – Пневматски преси без компресор
– PSB 2 – Пневматски преси со Бекер вграден компресор

Categories: ,
Shopping Cart