Racna drobilka

Рачни дробилки со централен агитатор . Достапно со алуминиумски ролери (стандардни), најлон или гума за храна. Поддршката со централна пружина овозможува прилагодување на степенот на дробење, и истовремено гарантира интегритет на валјаците и запчаниците. Централниот агитатор е достапен  со лопатка.

Categories: ,
Shopping Cart