Stalaza sou 4

Сталажи за вино изработени од плексиглас се елегантно и функционално решение за складирање и изложба на вински шишиња. Овие сталажи се издржливи и обезбедуваат прозрачен поглед на винската колекција. Со нивниот модерен изглед, сталажите од плексиглас дополнително истакнуваат естетиката на шишињата и просторот во кој се поставени.

Categories: ,
Shopping Cart