Zatvaracka za pluta

Структурата е статив од емајлиран челик, што го прави производот прилично цврст. Благодарение на пружинската плоча, која автоматски ја прилагодува тапата на шишето, таа е погодна за плутање на широк спектар на шишиња. Цврстите челусти се направени од месинг. Висококвалитетните материјали што се користат за компонентите обезбедуваат сигурност и издржливост.

Categories: ,
Shopping Cart