За Еурохандел

Што нудиме?

 

На производителите на Вино, Ракија и Сокови можеме да им понудиме и стручни совети во проектиранје, изградба и работа во производните погони. Располагаме и со енолошка лабораторија за испитување и контрола во производтвото.

Броевите зборуваат сами за себе!

Клиенти
1 +
Артикли
1500 +
Вработени
aboutus1-min

Од нашиот асортиман издвојуваме

енолошки средства – квасци, ензими, храна за квасец, танини, бактерии …

средства за филтрација – перлит, киселгур, филтер плочи, филтер кертиџи…

средства за бистрење и корекција – бентонит, желатин, казеин, ПВПП…

опрема – гроздомелачки, преси, филтери, пумпи за вино, пумпи за вода, полначки, чилери…

амбалажа – стаклена, ПЕТ амбалажа, Бег-ин-Бокс…

танкови – полипропиленски танкови за чување на вин и ракија, ферментатори…

црева за вино…

разни помагала и аксесоари во вино производството…

На нашите клиенти им нудиме

КОНСУЛТАЦИЈА – обезбедуваме стручни енолошки совети

ИСПОРАКА – организираме испорака на производи на територијата на Република Македонија

УСКЛАДИШТУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ – на клиентите им нудиме ускладиштување на производите т.е. производите кои им се потребни или порачани немаат потреба да ги подигнат и платат веднаш, туку можат да ги остават кај нас до моментот кога ќе им бидат потребни.

aboutus2-min-1
Shopping Cart